Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Τα χαρακτηριστικά του SigNature DNAΤο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας των Η.Π.Α απαιτεί από τους προμηθευτές της, να υπάρχει το Το SigNature DNA στους μικροεπεξεργαστές που προμηθεύεται, για την πιστοποίηση της αυθεντικότητας τους.

Γιατί; Επειδή οι επιστήμονές της Applied DNA Sciences, έχουν αναπτύξει ένα Σύστημα Επισήμανσης με την ακρίβεια της γενετικής μηχανικής βασισμένη στο φυτικό DNA.

Το Σύστημα Επισήμανσης δεν μπορεί να υποκλαπεί ή να υπονομευτεί με κανένα τρόπο.

Η παραδοσιακή διαδικασία που χρησιμοποιεί την ακολουθία (αποκωδικοποίηση) του μητρικού DNA δεν είναι λειτουργική με το Σύστημα Επισήμανσης SigNature DNA.
Επιπρόσθετα επίπεδα προστασίας και πολυπλοκότητας έχουν προστεθεί στο Σύστημα Επισήμανσης SigNature DNA.

Αυτή η μηχανική “μυστική συνταγή” είναι προστατευμένη με ένα χαρτοφυλάκιο αποτελούμενο από 21 πατέντες όπως επίσης και από άλλα μέσα που αποσκοπούν στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Καθώς και για το διάσημο αναγνωστικό, το ´´κλειδί´´ για να ξεκλειδώθούν τα μυστικά του Συστήματος Επισήμανσης SigNature DNA, είναι άγνωστο στο κοινό και για ειδικότερους λόγους δεν μπορεί να προβλεφθεί ούτε και από τους πιο ισχυρούς υπολογιστές.
Εκατοντάδες εκατομμύρια χρήσεις της σήμανσης της SigNature DNA υπάρχουν ήδη στην αγορά σε στοιχεία που αναφέρονται από τη συσκευασία καταναλωτικών προϊόντων έως και τα μικροκυκλώματα. Κανένα όμως δεν έχει ποτέ αντιγραφεί.Το Σύστημα Επισήμανσης SigNature DNA αντέχει ακόμη και στο πιό δυσμενές περιβάλλον.

Η πλατφόρμα της Applied DNA Sciences, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανθεκτική στην ακτινοβολία UV, στη ζέστη, στο κρύο, στη δόνηση, στην τριβή και άλλες ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο Σουηδικός εθνικός σιδηρόδρομος χρησιμοποιεί την πλατφόρμα των εφαρμοσμένων επιστημών του DNA για να προστατέψει από το κύμα κλοπών, τον χαλκό του συστήματος του. Η επιτυχία και η έυρυθμη λειτουργία του πιλοτικού προγράμματος οδήγησε τις Σουηδικές αρχές στο να υιοθετίσουν και δεύτερο συμπληρωματικό πρόγραμμα.


Το SigNature DNA δέχθηκε αυστηρό έλεγχο από το Αμερικάνικο Εθνικό εργαστήριο του Αϊντάχο, καθώς και από την CALCE, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο για ηλεκτρονικά προϊόντα και συστήματα, επικεντρωμένο κατά κύριο λόγο στην αξιοπιστία τους και τέλος από διαδικασίες επαλήθευσης στα εργαστήρια μας. Ο εγκληματολογικής-εργαστηριακής φύσης δείκτης πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία απέναντι σε ένα ευρύ φάσμα υλικών, ικανοποιώντας τα στρατιωτικά πρότυπα σταθερότητας.

Το SigNature DNA πέρασε μια επίπονη μακροχρόνια και λεπτομερή εξέταση από την ´´Red Team´´ του U.S Defense Logistics Agency.
Το SigNature DNA είναι πλέον υποχρεωτικό να χρησιμοποιείται σε όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και από όλους τους προμηθευτές που συνεργάζονται και προμηθεύουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.Μόνο ένα μικρό δείγμα της SigNature DNA αρκεί για την ανάλυση
Επειδή το DNA είναι ένας από τους γνωστότερους μεταφορείς πυκνής πληροφορίας, μονάχα μία μικρή ποσότητα του SigNature DNA, είναι αρκετή για μία επιτυχημένη ανάλυση και επιβεβαίωση της αυθεντικότητας. Επίσης το SigNature DNA να μπορεί να αναπτυχθεί στις πτυχές των εργασιών παραγωγής και την προμηθευτική αλυσίδα χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε διακοπή.

Το DNA που απαντάται στη φύση μπορεί να κωδικοποιήσει σε ακατέργαστη μορφή την χωρητικότητα 100 δις. DVD ανά γραμμάριο. Ως μέσο αποθήκευσης δεδομένων, η μνήμη βασιζόμενη στο DNA είναι υψηλής αξίας, επειδή σε αντίθεση με τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, το DNA μπορεί να διαρκέσει για χιλιάδες χρόνια όταν έχει δεόντως απομονωθεί και προστατευτεί. Μικρά δείγματα από Επισημασμένα χαρτονομίσματα που έχουν ανακτηθεί από πρόσφατες ληστείες, ακόμη και χαρτονομίσματα που έχουν καθαριστεί και ξεπλυθεί από τους κλέφτες, έχουν οδηγήσει σε μία επιτυχημένη εγκληματολογική ανάλυση.


 Πολλαπλές Επιβεβαιώσεις Αυθεντικότητας είναι δυνατές, από μια και μόνο επισήμανση με Signature DNA
Μια και μόνο σήμανση με SigNature DNA είναι αρκετή για να γίνουν το λιγότερο δέκα επιβεβαιώσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του. Η δύναμη της επαναλαμβανόμενης χρήσης παρέχει την δυνατότητα ενός πλήρως εμπεριστατωμένου ελέγχου που δύναται να επαναληφθεί ή που παράσχει την δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας των αποδεικτικών στοιχείων.

Dna Smart Technologies

Διεύθυνση: Λ.Βουλιαγμένης 70,
Βούλα Αττικής, ΤΚ 16673, Ελλάδα
email: contact@dnasmarttechnologies.com
Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 800 9674

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…